tirsdag den 16. april 2013

Kage med blomster


Når min mor fylder år, skal der selvfølgelig lækker kage til. Denne gang med flotte blomster, som min mor altid har fortjent...


Lagkagen er overdækket med MMF, som er smeltet marshmallow og flormelis. Det er nemt at arbejde med og man kan "hurtigt" få lavet en flot og elegant kage - okay, hurtigt er et vidt begreb - jeg har ca. brugt 2 timer på at pynte denne kage


Lidt mindre elegant indeni, men der handler det jo også mere om smagen. 

Indholdet er som følger, fra toppen: 

Banankage-bunde
Hindbærcream
Alm. lagkagebund
Daimchokoladecream
Banankage-bund
Hindbærcream
alm. lagkagebund

Når jeg laver lagkage, er det ofte med disse ingredienser. Det er meget anbefalelsesværdigt. En god blanding af sødt fra bundende, fedt fra daimchokoladecreamen og syrligt fra hindbærcreamen - det smager fantastisk. 

2 kommentarer: